Transplanti i Flokeve tek Femrat

infographic showing the 4 steps of a hair transplant procedure for women

Kur permendet mbjellja e flokeve, zakonisht na vijne ne mendje meshkujt. Sefundmi kjo procedure kerkohet gjithashtu edhe nga femrat. Kjo sepse renia e flokeve mund te preke edhe gjinine femerore per arsye te caktuara dhe eshte nje situate mjaft e natyrshme. Mbjellja e flokeve tek femrat eliminon pasojat e alopecise androgjenetike dhe eshte e vetmja zgjidhje e perhershme per te perballuar renien e flokeve.

Kryeni analizen tuaj te flokeve, online, falas dhe pa asnje obligim per te pare se si mund te rikuperoni floket tuaj te humbur.

Analiza e Flokut

Foto Para & Pas

Rezultate te pacienteve femra

Perse femrat kryejne mbjelljen e flokeve?

pse femrat mbjellin floket

Rrallimi ose renia e flokeve konsiderohet ne shumicen e rasteve si nje ceshtje ekskluzivisht per meshkujt – por femrat gjithashtu mund te vuajne nga renia e flokeve. Kjo gjendje shpesh manifestohet ne nje balle te larte ose floke qe terhiqen pas. Nje rrallim i tille mund te ndikoje ne vetebesimin tuaj. Zgjidhja me efektive per kete problem eshte mbjellja e flokeve, i cili, fale inkoorporimit te teknikave DHI dhe Sappire FUE, kombinohen ne sinergji perfekte per te arritur rezultate mbreslenese.

Analiza e Flokut

Me ne fund nje zgjidhje per renien e flokeve. Keto jane 4 hapat qe sigurojne floke te forte dhe te shendetshem.

Ashtu si tek meshkujt, edhe tek femrat mbjellja e flokeve kryhet me tekniken Sapphire FUE dhe DHI. Meqenese floket nuk qethen, nuk do te dallohet zona e mbjelljes dhe zona ku jane marre graftet.

Hapi 1: Analiza e Flokeve

Analiza e flokeve tek femrat

Kryeni analizen tuaj te flokeve online, falas dhe pa asnje obligim perpara ardhjes tuaj.

Analiza e Flokut

Hapi 2: Nxjerrja e grafteve

tranplanti i flokeve tek femrat

Graftet tuaja ne zonen donatore liriohen ne menyre individuale dhe me pas nxirren butesisht pa i demtuar.

Hapi 3: Ruajtja dhe pasurimi me lende ushqyese

Infographic showing the hair follicle storage and enrichment before the hair transplant

Pasi folikulat vecohen nga qarkullimi i gjakut, ato ruhen dhe pasurohen me biotine. Kjo siguron qe graftet tuaja te ruhen ne kushte ideale perpara se te transplantohen ne hapesirat boshe.

Hapi 4: Transplantimi i grafteve

mbjellje floku femra Tirane

Graftet tuaja transplantohen ne zonen e synuar duke perdorur metoden e percaktuar. Shpesh here perdoret kombinimi i teknikave DHI dhe Sapphire FUE per te arritur rezultatet e deshiruara. Teknika Sapphire FUE siguron nje rezultat natyral per vijen tuaj te flokeve, ndersa hapesirat ne pjesen e siperme te kokes trajtohen me tekniken DHI, e cila karakterizohet nga nje densitet i larte i qimeve.

Sa kushton mbjellja e flokeve tek femrat?

sa kushton mbjellja flokeve femra

Cdo rast trajtohet ne menyre individuale. Faktoret qe luajne nje rol te rendesishem per cmimin perfundimtar jane numri i grafteve qe do te transplantohen dhe teknika qe do te zgjidhni.

Llogarit Oferten

Perfitimet Tuaja

Metoda inovative.
Maksimum i rrenjeve.
Dendesi maksimale.
Ndjekje e vazhdueshme post-operatore.
Kohe e shkurter rikuperimi.
Rezultat perfundimtar perfekt.

Thuaj lamtumire renies se flokeve, eja ne Dermolife

Ne perdorim vetem metodat me innovative per t’ju siguruar nje rezultat natyral ne periudhe te shkurter kohore. Mesoni me shume rreth opsioneve ne dispozicion per ju.

Rezervo tani

Pyetjet e bera shpesh

Sa kushton mbjellja e flokeve?

Cdo rast trajtohet ne menyre individuale. Faktoret qe luajne nje rol te rendesishem per cmimin perfundimtar jane numri i grafteve qe do te transplantohen dhe teknika qe do te zgjidhni.

Cila eshte mosha ideale per te kryer proceduren?

Per mbjelljen e flokeve me shume ka rendesi lloji i renies se flokeve sesa kriteri i moshes. Nese lekura eshte e dukshme ne kete rast duhet te konsideroni mbjelljen e flokeve.