Transplanti - Para dhe Pas

Per ju si pacient, nje rezultat perfekt eshte pjesa me e rendesishme e transplantit te flokeve. Shikoni rezultatet para dhe pas te pacienteve te shumte dhe te kenaqur ju lejojne te shihni me syte tuaj cilesine e jashtezakonshme ne Dermolife.

Imazhet e pacienteve te entuziazmuar flasin vete per punen qe kryhet ne klinike Dermolife!

Galeria e pacienteve te transplantit

Te Gjitha
Floket
Mjekrra