Metoda DHI

metoda me teknologjine DHI per mbjelljen e flokeve

DHI eshte risia me e fundit e transplantimit te flokeve. Teknika DHI perdor nje pene inovative implantuese qe ben te mundur transplantimin e folikulave te flokeve pa kerkuar hapje paraprake kanalesh.

Analiza e Flokut

Metoda DHI

Rezultate Para & Pas

Perse te zgjedhesh Implantimin Direkt te Flokut (DHI)?

Perse te zgjedhim metoden DHI

Sot, DHI njihet gjeresisht si metoda me e mire dhe me rezultative ne bote. Ndryshe nga metodat klasike, DHI eshte plotesisht pa dhimbje, duke shmangur njekohesisht plaget dhe hapjen paraprake te kanaleve.

Analiza e Flokut

4 hapa per te rikuperuar floket e humbur

Nepermjet Implantimit Direkt te Flokut kemi kontroll te plote ne thellesine, kendin dhe drejtimin e graftit me saktesi te plote. Fale penes speciale DHI, hapja e kanaleve dhe implantimi i grafteve kryhet ne te njejten kohe. Procesi eshte unik dhe kerkon pervoje dhe ekspertize.

Hapi 1: Analiza e Flokeve

Analizimi i flokut

Kryeni analizen tuaj te flokeve online, falas dhe pa asnje obligim perpara ardhjes tuaj.

Hapi 2: Nxjerrja e grafteve

zona donatore e flokut

Rrenjet e flokeve fillimisht do te lirohen dhe do te nxirren ne menyre individuale. Keto dy hapa do te kryhen ne nje levizje te vetme duke shmangur plaget dhe shenjat ne lekuren e skalpit.

Hapi 3: Ruajtja dhe pasurimi me lende ushqyese

ruajtja e flokeve tuaj

Menjehere pas nxjerrjes, graftet vecohen dhe ruhen ne nje tretesire me lende ushqyese. Ne menyre qe ato te ruajne vitalitetin e tyre, graftet furnizohen me biotine dhe substanca te tjera jetike. Kjo i mban folikulat tuaja te forta dhe te pergatitura per hapat vijues.

Hapi 4: Transplantimi

metoda DHI pen

Pena ka nje diameter 0,5 mm dhe 1,5 mm, prandaj do te kemi nje saktesi shume e larte te vendosjes se grafteve, duke mundesuar keshtu nje rezultat te bukur estetikisht dhe natyral.

Sa kushton transplanti i flokeve me metoden DHI?

Sa kushton metoda DHI per mbjelljen e flokeve

Rrethanat e renies se flokeve jane unike dhe te ndryshme tek te gjithe pacientet – per kete arsye cmimet referohen ne baza individuale. Faktoret qe do te luajne rolin kryesor ne vendosjne e cmimit do te jete numri i grafteve qe do te transplantohen si dhe metoda qe do te perdorim.

Llogarit Oferten

Perfitimet e Metodes DHI

Teknologjia me e fundit.
Nuk ka hapje te vecante kanalesh.
Dendesi maksimale e flokeve.
Pene speciale DHI.
Kohe e shkurter rikuperimi

Metoda DHI e Transplantit te Flokeve

Ne Dermolife Hair Clinic perdorim vetem metodat me efektive dhe pajisje bashkekohore per te gjitha rastet. Ne vetem 4 hapa ju do te mund te rikuperoni floket tuaj qe do t’ju zgjasin per gjithe jeten! Tek ne do te keni asistence dhe ndjekje te vazhdueshme post operative per te shmangur cdo efekt anesor. Kontaktoni me specialistet tane dhe mesoni me teper rreth opsioneve tuaja!

Rezervo tani

Pyetjet e bera shpesh

Cfare duhet te marr ne konsiderate perpara procedures?

Per te siguruar rezultate optimale, ne sygjerojme qe 14 dite para procedures t’i permbaheni nje jetese te shendeteshme. Nese jeni konsumatore te duhanit dhe alkoolit, mundohuni t’i reduktoni ato ne maksimum. Perdorimi i produkteve alternative per stimulimin e flokeve te rinj gjithashtu nuk rekomandohet. Nese aktualisht jeni duke marre ilace, duhet te konsultoheni me mjekun specialist perpara se te merrni nje vendim.

Sa zgjat procedura e mbjelljes se flokeve?

Kohezgjatja e trajtimit ndryshon ne varesi te numrit te grafteve qe do te transplantohen dhe gjithashtu ne varesi te teknikes se perdorur. Mesatarisht nje transplant floku zgjat 6-8 ore.

Sa zgjat koha e rikuperimit?

Koret bien per rreth 8-12 dite. Pas kesaj ju mund t’i riktheheni rutines tuaj te perditshme. Eshte e rendesishme te shmangni sporte te renda per 2 deri ne 4 jave. Nderkohe ju duhet ruani koken nga dielli menjehere pas procedures se mbjelljes se flokeve.